1 ) skābēti kāposti
Skābētos kāpostos ir labvēlīgas baktērijas , kas uzlabo gremošanu , veicina svara zudumu un stiprina imūnsistēmu !
2 ) artišoks
Artišoks ir lielisks šķiedrvielu avots . Vārīti artišoki satur tikai 150 kcal , 10 grami olbaltumvielu un kalcija , kā arī folijskābi .
3 ) pupas
Pupiņas -ļoti noderīgs produkts . Pupiņas ir bagātas ar antioksidantiem ! Tas palīdz regulēt cukura līmeni asinīs , tādējādi ierobežojot apetīti . Pupiņa satur šķiedrvielas , olbaltumvielas un barības vielas , kas dod mums enerģiju .
4 ) linsēklas
Linsēklas ir bagātas ar šķiedrvielām ! Pievieno 2 ēdamk . jogurtam vai citam ēdienam
5 ) mandeles
Dietelogi uzskata, ka mandeles un augļi ir labākā uzkoda starp ēdienreizēm.
6 ) . kivi
Pēc maltītes uztura speciālisti iesaka apēst pāris kivi . Kivi sašķeļ taukus un izvada tos , normalizē un uzlabo gremošanu.
Avots: www.stilaparks.lv